Näytöspäivän ohjelma

frisbee thrower

Klo 9-13 VALMENNUSKLINIKAT (ryhmiin ilmoittautuneille)

Ennen näytöksen alkamista järjestetään huippuvalmentajien vetämiä valmennusklinikoita. Tarjolla on perusopetusta lajiin perehdytystä kaipaaville aloittelijoille, mutta myös heittoklinikoita harrastajille, jotka haluavat hioa putti-, draivi-, anhyzer- tai foretekniikkaansa.

frisbee thrower

Klo 13.30 OVET AVATAAN YLEISÖLLE

Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii ennen näytöksen alkamista tutustua myyntikojujen tarjontaan ja erikoistarjouksiin, mittauttaa heittonsa nopeuden tutkapisteessä, kokeilla tarkkuuttaan puttausnurkkauksessa ja seurata tähtipelaajien kisalämmittelyä puttausareenalla. Kahvilassa ja ravintolassa on tarjolla purtavaa isompaan ja pienempään nälkään, ja Kouvolan lakritsin maistiaispisteessä pääsee herkuttelemaan maailman parhaalla lakulla eri muodoissaan.

frisbee_thrower

Klo 14.30 TÄHTIPELAAJIEN FANITAPAAMINEN

Ennen kisan starttaamista yleisöllä on mahdollisuus käydä moikkaamassa tähtipelaajia ja hakemassa lempikiekkoonsa idoliltaan nimmari.

frisbee thrower

Klo 15-16.30 PUTTAUKSEN ALL STARS SM-KISAT

Tosimielellä mutta pilke silmäkulmassa käytävään kisaan on kutsuttu seitsemän huippuammattilaista (Väinö Mäkelä, Seppo Paju, Luukas Rokkanen, Niklas Anttila, Lauri Lehtinen, Samuel Hänninen ja Heidi Laine) sekä kaksi huippulupaavaa junioritähteä (juniorien Euroopan mestari Silva Saarinen ja tuore juniorien Suomen mestari Teemu Talikainen). Valtakunnan tarkkakätisimmät fribagurut ottavat mittaa toisistaan supervaativassa ja hauskassa kymmenottelussa, jonka lajeina on sekä perinteisiä että erikoisempia puttaushaasteita.

frisbee thrower

Klo 16.30-17 YLEISÖKISAT JA AMMATTILAISET VS AMATÖÖRIT -HAASTEKISA

Näytöspäivän letkeän tunnelman takuumiehenä toimiva juontaja Arttu Hiltunen haastaa vapaaehtoisia yleisön joukosta hilpeisiin haastekisoihin, joissa on palkintoina huippukiekkoja, protason bägejä ja mahtavia yllätyspalkintoja. Parhaiten juontajaa vastaan pärjänneet amatöörit pääsevät mittelemään taitojaan vielä erikseen Väinö Mäkelän, Luukas Rokkasen ja Seppo Pajun kanssa.

frisbee thrower

Klo 17 TÄHTIPELAAJIEN FANITAPAAMINEN

Jos ei aiemmin ehtinyt käydä jututtamassa idoleitaan, nyt on siihen toinen mahdollisuus. Kisatauon aikana ennättää myös kurkata läpi myyntikojujen ja maistatuspisteiden tarjonnan.

frisbee thrower

Klo 17.30-18 STAROJEN KESKINÄINEN HOLARIKISA

Ennen Yleisön Holarikisan starttaamista tähtipelaajat käyvät oman keskinäisen kisansa. He eivät siis kisaa Yleisön Holarikisan palkinnoista, vaan ainoastaan maineesta, kunniasta ja kuittailuoikeudesta kollegoille.

frisbee_thrower

Klo 18-19.30 YLEISÖN HOLARIKISA

Näytöksen huipentaa Yleisön Holarikisa, johon pääsee mukaan 80 ensimmäiseksi saitilla ilmoittautunutta. Kisaajat heittävät 30 metristä kentän toisessa päädyssä olevaan koriin. Kisa käydään heittäjä vs heittäjä –kisana, jossa lähemmäs koria kiekkonsa saanut pääsee aina seuraavalle kierrokselle, kun taas huonompi tippuu. Näin toiselle kierrokselle jatkaa 40 heittäjää, kolmannelle 20, neljännelle 10 ja finaalikierrokselle 5.

Holarikisan palkinnot ovat häkellyttävän hulppeita (ks. kisojen palkinnot). Pääpalkintona on mm. 1.000 euron lahjakortti Fribastoreen ja vielä limusiinikuljetus Fribastoren Lahden myymälään (sekä voittajalle että hänen kavereilleen). Myös muille finalisteille on luvassa huikeita palkintoja ja, mikä hienointa, kaikki huonomminkin pärjänneet lohdutuspalkitaan.

Tapahtuman juontajana toimii moottoriturpa Arttu Hiltunen ja
äänimaiseman mehevöittäjänä DJ Stadi.

Näytöspäivän lippu 20 €. Alle 7-vuotiaat 13 €.
Tarjolla myös edullisia perhe/kimppalippuja.