Haluatko yrityksesi mukaan?

VIISI HYVÄÄ SYYTÄ TULLA FRIBAFIESTAN KUMPPANIKSI

1.

FRISBEEGOLF on räjähdysmäisesti kasvanut hittilaji, jota tutkimusten mukaan mukaan harrastaa Suomen aikuisväestöstä joka viides. 15–24 –vuotiaista suomalaisista frisbeegolfia pelaa peräti 42 %, ja kouluikäisistä 28 % nimeää sen lempiharrastuksekseen. Valtaosa harrastajista on miehiä, mutta laji kasvattaa koko ajan suosiotaan myös naisten ja lapsiperheiden keskuudessa. Maanläheistä, sosiaalista ja superhauskaa lajia voi pelata yksin, kaksin, perheen, kaveriporukan tai työpoppoon kesken. Sen aloittaminen on helppoa, ja taidot kehittyvät pelatessa nopeasti.

Lähteet: Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Kihun, OKM:n, VTT:n, Sponsor Insightin ja Luonnonvarakeskus LUKEn tutkimukset

2.

FRISBEEGOLFIN TUKEMINEN on tapa kantaa yhteiskuntavastuuta. Lajin harrastaminen edistää tutkitusti kansanterveyttä, vireyttä ja elämäniloa. Se innostaa eri ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkumaan, ulkoilemaan ja viettämään aikaa yhdessä.

3.

TÄHTIPELAAJAT ovat lajiyhteisön ahkerasti seuraamia idoleita, joilla on somekanavissa kymmeniä tuhansia faneja.

4.

FRIBAFIESTA on tapahtumana innovatiivinen ja hauska. Se tarjoaa yhteistyökumppaneille kekseliäitä ja erottuvia tapoja näkyä ja kuulua paitsi tapahtuman mainoselementeissä myös tapahtuma-areenalla ja osana ohjelmanumeroita.

5.

FRIBAFIESTA tarjoaa elämyksellisiä ja edullisia vaihtoehtoja firman virkistyspäivän viettoon ja tiimihengen nostattamiseen. Voit varata tiimillesi oman valmennusklinikan tai vaikka koko Myyrmäkihallin ja sen 10-väyläisen tekonurmiradan 1,5 tunniksi yrityksen omaan käyttöön. Yritysvuoroon sisältyy tällöin heitto-opastus, puttaus/holarikisan järjestäminen ja pelailun perään vielä tunnin saunavuoro. Lisätietoja: Markku Haapalehto, 044-9066662.