Haluatko yrityksesi mukaan?

VIISI HYVÄÄ SYYTÄ RYHTYÄ FRIBAFIESTAN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

1.

FRISBEEGOLF on räjähdysmäisesti kasvanut hittilaji, jota tuoreiden tutkimusten mukaan mukaan harrastaa Suomen aikuisväestöstä joka viides. 15–24 –vuotiaista suomalaisista frisbeegolfia pelaa peräti 42 %, ja kouluikäisistä 28 % nimeää sen lempiurheiluharrastuksekseen. Valtaosa harrastajista on 15-44-vuotiaita miehiä, mutta laji vetoaa kaikenikäisiin ja kasvattaa koko ajan suosiotaan myös naisten ja lapsiperheiden keskuudessa. Maanläheistä, sosiaalista ja superhauskaa lajia voi pelata yksin, kaksin, perheen, kaveriporukan tai työpoppoon kesken. Sen aloittaminen on helppoa, ja taidot kehittyvät pelatessa nopeasti.

Lähteet: Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Kihun, OKM:n, VTT:n, Sponsor Insightin ja Luonnonvarakeskus LUKEn tutkimukset

2.

FRISBEEGOLFIN TUKEMINEN on tapa kantaa yhteiskuntavastuuta. Lajin harrastaminen edistää tutkitusti kansanterveyttä, vireyttä ja elämäniloa. Se innostaa eri ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkumaan, ulkoilemaan ja viettämään aikaa yhdessä lasten, vanhempien, puolison ja ystävien kanssa. Luonnossa liikkuminen saa myös ihmiset arvostamaan luontoa enemmän.

3.

TÄHTIPELAAJAT ovat lajiyhteisön ahkerasti seuraamia idoleita, joilla on somekanavissa kymmeniä tuhansia faneja. Tunnetuimpien starojen valo- ja vetovoima on huikea.

4.

FRIBAFIESTA on tapahtumakonseptina täysin uudenlainen, innovatiivinen, elämyksellinen ja suureen kohdeyleisöön vetoava. Tapahtuma tarjoaa yhteistyökumppaneille kekseliäitä ja erottuvia tapoja näkyä ja kuulua paitsi tapahtuman mainoselementeissä myös tapahtuma-areenalla ja osana tapahtuman ohjelmanumeroita.

5.

FRIBAFIESTA sopii mainiosti firman joululahjaksi tai virkistyspäivän ohjelmaksi. Näytöslippu täysin uudenlaiseen urheilutapahtumaan on edullinen ja persoonallinen lahja niin omalle henkilökunnalle kuin yrityksesi asiakkaillekin. Osallistuminen näytökseen, valmennussessioihin ja/tai iltakisoihin omalla porukalla on myös mukava tapa ottaa irtiotto töistä ja nostattaa tiimihenkeä. Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden brändätä yrityksellesi oma iltakisa, emännöidä/isännöidä sitä, kutsua tilaisuuteen vieraita ja järjestää heille tarjoilua.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mieluusti lisää: Markku Haapalehto, 044-9066662.