Haluatko vapaaehtoiseksi?

HAEMME YLI KAHTAKYMMENTÄ VAPAAEHTOISTA

Jotta saamme aikaan mahtavan Fribafiestan, tarvitsemme avuksemme vapaaehtoisia monenlaisiin tehtäviin sekä näytöspäiväksi 27.12. että pelipäiviksi 28.-30.12. Vapaaehtoisten tehtävänä on toimia mm. ratavalvojina, kisatarkkailijoina, ovivahteina, huippuvalmentajien apulaisina ja kisoissa kiekkojen palauttajina sekä auttaa lisäksi rataelementtien siirroissa, pystytyksessä ja purkamisessa. Useimmat tehtävät ovat kevyitä, osa fyysisempiä. Tehtävien lomassa pääsee kurkistamaan toiminnan kulisseihin ja seuraamaan tapahtumia sekä tähtipelaajia lähietäisyydeltä, joten tarjolla on ainutkertainen ja mieleenpainuva kokemus lajin ystäville.

Vapaaehtoisilta edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, frisbeegolfkokemusta, iloista mieltä, reippautta ja sosiaalisuutta. Mukaan voi tulla yhtenä tai useampana päivänä, kunhan sitoutuu sovittuihin työvuoroihin. Työvuorojen kestot vaihtelevat tehtävittäin. Fyysisemmissä tehtävissä työvuorot kestävät vain 3 – 4 tuntia, kevyemmissä 6 – 8 tuntia.

Kiitokseksi kaikille mukaan tuleville jaamme m. huipputason kiekkoja. Luonnollisesti vapaaehtoisille on tapahtuman aikana tarjolla myös välipalaa ja virvokkeita. Matka- ja majoituskuluja emme sen sijaan pysty valitettavasti maksamaan.

HAE VAPAAEHTOISEKSI >

Frisbeegolfkokemus
Milloin olet käytettävissä?(Pakollinen)
Oletko valmis myös fyysisempiin tehtäviin, kuten rataelementtien kantamiseen?(Pakollinen)