Kisat ja palkinnot

PUTTAUKSEN ALL STARS SM-KISAT

Ajankohta: Näytöspäivänä 27.12. klo 15-16.30.

Tosimielellä mutta pilke silmäkulmassa käytävään kisaan on kutsuttu komea tähtikaarti. Maestrot ottavat mittaa toisistaan supervaativassa ja hauskassa kymmenottelussa, jonka lajeina on sekä perinteisiä että erikoisempia puttaushaasteita. Pannumestarit innostetaan näyttämään parastaan lupaamalla kolmen kärjelle messevät yllätyspalkinnot.

Puttauksen All Stars 10-ottelun voittajalle on luvassa 5 kuukauden jäsenyys Fressissä ja päälle 500 euron lahjakortti Fressin personal trainerille. Lisäksi kolme kisan parasta palkitaan Elämyslahjojen hulvattomilla elämyspalkinnoilla (Fööni-vapaalento kahdelle, Ferrarilla ajelu Kiikalan lentokentällä, Illallinen kahdelle säkkipimeässä), joista voittajat saavat paremmuusjärjestyksessä valita mieleisensä.

YLEISÖN ERIKOISKISAT

Ajankohta: Näytöspäivänä 27.12. klo 16.30-16.45.
Yleisön erikoiskisoissa näytöksen juontaja haastaa vapaaehtoisia mittelemään tarkkuutta kanssaan hilpeissä puttaushaasteissa.

Palkinnoiksi on luvassa mm. Prodigyn, Discmanian, Exelin ja Latitude 64:n huippukiekkoja, protason bägejä ja muiden yhteistyökumppaniemme huikeita yllätyspalkintoja. Esim. Kouvolan lakritsin erikoiskisan voittajalle on luvassa yhtä monta kiloa maailman parasta lakritsia kuin voittajalla on ikää.

AMATÖÖRIT VS AMMATTILAISET -HAASTEKISA

Ajankohta: Näytöspäivänä 27.12. klo 16.45-17.

Parhaiten em. Yleisön erikoiskisoissa pärjänneet pääsevät lopuksi haastamaan puttauskisassa vielä Väinö Mäkelän, Seppo Pajun ja Luukas Rokkasen.

Palkinnot ovat tässäkin haastekisassa huikeita. Luvassa on paitsi lahjakortteja Prodigyn ja Fribastoren myymälöihin myös Luukaksen, Sepon ja Väinön suosikkikiekot nimikirjoituksella varustettuina.

TÄHTIPELAAJIEN HOLARIKISA

Ajankohta: Näytöspäivänä 27.12. klo 17.30-18.

Ennen Yleisön Holarikisan starttaamista tähtipelaajat käyvät oman keskinäisen mittelönsä, jossa kisataan ennen kaikkea maineesta, kunniasta ja kuittailuoikeudesta kollegoille. Kisan voittajalle Elämyslahjat tarjoaa lahjakortin kahden tunnin vesijettiajeluun ensi kesän helteitä odottamaan. Lisäksi voittaja saa Fribafiestan viralliselta juomakumppanilta BELIEFilta 10 laatikollista (eli 120 pullollista) Belief Energy Water -vitamiinivettä – niin eipähän pääse lähiaikoina energiatasot tippumaan.

YLEISÖN HOLARIKISA

Ajankohta: Näytöspäivänä 27.12. klo 18-20.

Näytöksen huipentaa Hole-in-one -kisa, johon pääsee mukaan 80 ensimmäiseksi saitilla ilmoittautunutta. Kisaajat heittävät 30 metristä kentän toisessa päädyssä olevaan koriin. Kisa käydään heittäjä vs heittäjä –kisana, jossa lähemmäs koria kiekkonsa saanut pääsee aina seuraavalle kierrokselle, kun taas huonompi tippuu. Näin toiselle kierrokselle jatkaa 40 heittäjää, kolmannelle 20, neljännelle 10 ja finaalikierrokselle 5.

Kisan palkinnot ovat häkellyttävän hulppeita ja mikä parasta jokainen osallistuja palkitaan! Älä siis epäröi, vaan ilmoittaudu heti, jotta mahdut mukaan. >>>

Pääpalkinto: 1.000 euron lahjakortti Fribastoreen ja limusiinikuljetus Fribastoren Lahden myymälään (mukaan mahtuu 11 kaveria). Prodigyn protason bägi. Lisäksi voittaja saa ”pokaaliksi” Kouvolan lakritsin puolen kilon lakupiipun.

Kakkossija: 400 euron lahjakortti Fribastoreen, Prodigyn protason bägi ja Kouvolan lakritsin gastropack.

Kolmossija: 300 euron lahjakortti Fribastoreen, Prodigyn protason bägi ja Kouvolan lakritsin Gastropack.

Nelossija: 150 euron lahjakortti Fribastoreen, Exelin huippubägi ja Kouvolan lakritsin Gastropack.

Viitossija: 100 euron lahjakortti Fribastoreen, Exelin huippubägi ja Kouvolan lakritsin Gastropack.

Sijat 6.-10: Prodigyn huippubägi ja 50 euron lahjakortti Fribastoreen.

Sijat 11.-20: Prodigyn huippubägi ja 25 euron lahjakortti Prodigylle.

Sijat 21-40: Prodigyn, Exelin, Discmanian ja Latitude 64:n huippukiekkoja.

Sijat 41-80: Lajivarusteita: Prodigyn pipoja, paitoja, lippiksiä.

Lisäksi Fressi palkitsee kisassa illan ensimmäisen hole-in-onen heittäjän vuoden Fressi-jäsenyydellä, treenikassilla, pyyhkeellä, vastuskuminauhalla ja juomapullolla.

ILTAKISAT

FRIBASTORE OPEN 28.12. klo 19-21

Ensimmäisen pelipäivän iltakisana järjestetään FRIBASTORE OPEN. Kaiken ikäisille ja tasoisille frisbeegolfaajille avoin yksilökisa käydään Energia Areenan 12-väyläisellä sisäradalla, joka kierretään kahdesti, eli väyliä saa heittää mukavat 24.

Tarkkana kannattaa olla, sillä palkinnot ovat todella ylellisiä. Voittajalle on luvassa 500 euron lahjakortti Fribastoreen, toiseksi tulleelle 200 euron lahjakortti samaan paikkaan ja kolmannellekin 100 euron lahjakortti. Lisäksi Latitude 64 lahjoittaa jokaiselle osallistujalle laatukiekon, joten palkinnotta ei tarvitse poistua, vaikkei podium-paikalle yltäisikään.

Paikkoja kisaan on rajoitetusti, joten äläpä aikaile, vaan varaa oitis omasi. Hinta nyt vain 19 €. >>>

FAT LIZARD NIGHT DOUBLES 28.12. klo 21-23

Ensimmäisenä yökisana järjestetään rennon letkeä FAT LIZARD NIGHT DOUBLES. Siinä kisataan pareittain siten, että kummankin heitot lasketaan lopputuloksessa yhteen. Kisassa Energia Areenan 12-väyläinen sisärata kierretään kertaalleen. Tarkoitus on pelailla pilke silmäkulmassa, mutta silti tosimielellä hulppeista palkinnoista kilvoitellen. Voittajaparille on luvassa 200 euron lahjakortti ravintola Fat Lizardiin, toiseksi tulleelle kaksikolle 150 euron lahjakortti ja kolmannellekin satasen, joten tarkkana kannattaa ollakin. Ja vaikka herkkuravintolan lahjakortit menisivätkin sivu suun, ei kotiin tarvitse palata tyhjin käsin, sillä EXEL lohdutuspalkitsee kaikki muut osallistujat huippukiekollaan.

Pistähän siis pikaisesti pariutuen ja varaa paikkasi. Hinta nyt vain 15 €/osallistuja.  >>>

POWERGRIP JUNIOR OPEN 29.12. klo 19-21

Kaikille korkeintaan 18-vuotiaille avoimessa yksilökisassa Energia Areenan 12-väyläinen rata kierretään kahdesti, eli väyliä pääsee heittämään mukavat 24. Mukaan on lämpimästi tervetullut, vaikkei aiempaa kisakokemusta olisikaan. Tarkoitus on pelailla pilke silmäkulmassa ja yhdessä hauskaa pitäen.

Parastaan kannattaa silti yrittää, sillä palkinnot ovat melkoisen komeat. Voittajalle on luvassa GRIPeq BX3 Tour Bag (ovh. 249 €) ja päälle vielä Powergripin 25 € lahjakortti. Toiseksi tuleva palkitaan Discmania Active Target -korilla ja niin ikään 25 € lahjakortilla. Kolmannelle on puolestaan tiedossa Prodigy Disc BP-2 Bag ja 25 € lahjakortti. Lisäksi kaikki sijoille 4-10 saavat kotiiviemisiksi laatukiekon, tuubihuivin ja 25 € lahjakortin. Ja kaikille top kympin ulkopuolelle jääneillekin yllätyskiekko.

Rohkeasti mukaan siis, hinta nyt vain 19 €  >>>

FRESSI NIGHT CHALLENGE 29.12. klo 21-23

Kaikille avoin yksilökisa, jossa 12-väyläinen rata kierretään kahdesti, eli väyliä pääsee heittämään 24. Voittajalle on luvassa 6 kk jäsenyys Fressissä, kolmen kerran personal trainer -paketti, Fressin treenikassi ja vastuskuminauha. Toiseksi tulevalle 6 kk Fressi-jäsenyys ja yksi personal trainerin sessio, ja kolmannelle 3 kk jäsenyys ja pt-sessio. Sijoille 4-10 yltäneille kuukauden ilmaisjäsenyys ja yksi pt-sessio. Lisäksi EXEL lohdutuspalkitsee kaikki TOP kympin ulkopuolelle jääneet laatukiekolla, joten kisaan osallistuminen kannattaa, kävi miten kävi.

Panehan siis töpinäksi, paikkoja ei taatusti riitä kaikille. Hinta nyt vain 19 €.  >>>

PRODIGY LADIES OPEN 30.12. klo 19-21

Tytöille & naisille pyhitetty lämmintunnelmainen parikisa, jossa parin kummankin pelaajan heitot lasketaan lopputuloksessa yhteen ja 12-väyläinen rata kierretään kerran. Iltakisaa emännöivä Prodigy Disc haluaa kannustaa myös vähemmän pelanneita harrastajia mukaan lahjoittamalla kaikille osallistujille laatuputterin (P Model S). Lisäksi kymmenen parhaan parin kummatkin pelaajat palkitaan 25 € lahjakortilla Prodigyn verkkokauppaan.

Tiimiydyhän siis nopeasti ystävättäresi, äitisi, tyttäresi, siskosi, tätisi, isoäitisi tai muun mukavan naisihmisen kanssa ja ilmoittaudu mukaan hauskaan parikisaan. Hinta nyt vain 15 €/osallistuja.  >>>

GRANDE FINALE 30.12. KLO 21-23

Kaikille avoin parikisa, johon ovat lämpimästi tervetulleita nekin, jotka ovat vasta aloittelemassa frisbeegolfia. Nyt ei siis rypistellä otsaa, vaan pidetään yhdessä hauskaa. Kisassa kierretään Energia Areenan 12-väyläinen sisärata kertaalleen, ja parin kummankin pelaajan heitot lasketaan lopputuloksessa yhteen. Kisan sponsori Latitude 64 palkitsee kaikki kilpailijat laatukiekolla, jolla kisan edullinen osallistumismaksu tuleekin jo katettua!

Pikaisesti lippuostoksille siis. Hinta nyt vain 15 €/osallistuja.  >>>