YKSILÖ- JA PARIKISAT

LAUANTAIN YKSILÖKISA POWERED BY PRODIGY DISC

Myyrmäkihallin 10-väyläisellä tekonurmiradalla, la 6.1. klo 17.30-19.30. Mukaantulo kannattaa, sillä peräti 20 parasta palkitaan. Voittajalle on luvassa 100 € lahjakortti Prodigylle, BP-4 treenibägi ja huipputason yllätyskiekko. Kakkoselle puolestaan 60 € lahjakortti, BP-4-treenibägi ja huipputason yllätyskiekko. Kolmoselle 40 € lahjakortti, BP-4-treenibägi ja huipputason yllätyskiekko. Neloselle niin ikään BP-4-treenibägi ja huipputason yllätyskiekko. Vitoselle samoin BP-4-treenibägi ja huipputason yllätyskiekko. Ja, mikä parasta, myös sijoille 6-20 tulleet palkitaan laadukkaalla yllätyskiekolla.

Osallistumismaksu 24 €. Rata kierretään kahdesti, eli väyliä pääsee pelaamaan mukavat 20.

Yksilökisoja järjestetään tapahtumaviikonlopun aikana vain kaksi, joten pistähän hösseliksi ja OSTA LIPUT >>>

Muista myös ottaa mukaan sisäpelikengät ja tulla paikalle varttia ennen kisan alkamista!

 

 

SUNNUNTAIN PARIKISA POWERED BY POWERGRIP

Myyrmäkihallin 10-väyläisellä tekonurmiradalla, su 7.1. klo 13-15.  Kisaan kannattaa tulla, vaikkei kisakokemusta olisikaan, sillä parikisa käydään best shottina ja peräti kymmenen parasta paria palkitaan! Voittajaparin kummallekin pelaajalle on luvassa 50 € lahjakortti Powergripiin, protason bägi ja peruslättyä spesiaalimpi yllätyskiekko. Kakkosparin pelaajille puolestaan 40 € lahjakortti  Powergripiin, protason bägi ja spessukiekko. Kolmosparin pelaajille niin ikään 30 € lahjakortti, bägi ja yllätyskiekko. Mikä hauskinta, myös sijoille 4.-10. tulleiden parien pelaajat palkitaan kumpikin 20 € lahjakortilla ja yllätyskiekolla.

Osallistumismaksu 22 €/pelaaja. Radan pääsee kiertämään kahdesti, eli mukavat 20 väylää.

Huom! Parikisoja järjestetään vain tämä yksi, joten pistäkäähän viipymättä pariutuen ja OSTAKAA LIPUT >>>

Muistakaa myös ottaa sisäpelikengät mukaan ja tulla paikalle varttia ennen kisan alkamista!

SUNNUNTAIN YKSILÖKISA POWERED BY TOPDISC

Myyrmäkihallin 10-väyläisellä tekonurmiradalla, su 7.1. klo 11.00-13.00. Nyt ovat palkituksi tulemisen todennäköisyydet kohdallaan, sillä kaikille osallistujille on luvassa jotain kivaa kotiinviemisiksi! Voittajalle on tiedossa 70 € lahjakortti Topdiscin verkkokauppaan, toiseksi tulevalle 50 € samaan paikkaan ja kolmannelle 30 €. Kärkikolmikolle Topdisc lahjoittaa myös tarkoin valitsemansa spesiaalikiekon. Kymmenen seuraavaksi tullutta palkitaan puolestaan 20 € lahjakortilla ja 35 seuraavaa vielä kympin lahjakortilla. Lisäksi kaikki osallistujat saavat -25% alennuslahjakortin Topdiscin verkkokauppaan.

Osallistumismaksu 24 €. Rata kierretään kisassa kahdesti, eli väyliä pääsee pelaamaan mukavat 20.

Yksilökisoja järjestetään tapahtumaviikonlopun aikana vain kaksi, joten pistähän hösseliksi ja OSTA LIPUT >>>

Muista myös ottaa mukaan sisäpelikengät ja tulla paikalle varttia ennen kisan alkamista!